SC PROSPER POP SRL a fost înființată în anul 2005 ca o afacere de familie. Începând cu anul 2005 societatea și-a desfășurat activitatea în orasul Avrig.
Afacerea s-a consolidat cu trecerea timpului în special datorită efortului depus de către persoanele implicate în afacere dar si datorită răspunsului pozitiv al pieței de desfacere la oferta societății.
Scocietatea are ca obiect de activitate comerțul bunurilor neperisabile cu punct de lucru situat în Avrig strada Sasilor nr. 9 județul SIBIU.
Gama de produse oferită de către SC PROSPER POP este foarte variată începând de la produse de uz casnic, electronice, electrice, papetarie, cadouri, jucarii, până la materiale de construcție.
Magazinul este situat în Avrig strada Sasilor nr. 9, județul SIBIU are mai multe secțiuni destinate gamelor de produse comercializate, la parterul si etajul complexului comercial.
În curtea interioară a magazinului se află expuse materialele de construcție care acoperă toată gama necesară și solicitată în cazul amenajărilor interioare și exterioare și nu numai.
SC PROSPER POP dispune de o echipă dinamică care prin activitatea lor vin în întâmpinarea clientului pentru acoperirea cererii într-un mod competent.
Produsele prezente în magazinul societățății sunt comandate astfel încât să fie cât mai aproape de dorința clientului. Sugestile clienților au fost întotdeauna un reper în modelarea ofertei și în modalitatea de acțiune a societății pe piața.

Leave a Reply